2ος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών

Παρασκευή, 20/12/2019

To Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών (ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Γ.) - «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ανακοινώνει νέο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 80 ωρών σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νέο Ν. 4640/2019.

Η εκπαίδευση παρέχεται από το ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Γ. - «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τον ερευνητικό – εκπαιδευτικό φορέα διαμεσολάβησης και εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΜΚΕ - integrierte Mediation Hellas» και θα έχει επιστημονικούς υπεύθυνους τον κ. Θεοχάρη Αγγελίδη, Δικηγόρο, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή, Διαπιστευμένο και Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών και την κ. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου, Δικηγόρο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Διαπιστευμένη και Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, ιδρυτικά μέλη και νομίμους εκπροσώπους του ερευνητικού – εκπαιδευτικού φορέα διαμεσολάβησης και εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΜΚΕ - integrierte Mediation Hellas».

 Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης ενσωματώνει τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μοντέλα βιωματικής και θεωρητικής εκπαίδευσης, έξυπνες τεχνικές διαμεσολάβησης, προσομοιώσεις και διαδραστικές, εικονικές διαμεσολαβήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τη θεωρία της ολοκληρωμένης διαμεσολάβησης.

Στην εκπαίδευση μπορούν να λάβουν μέρος, τόσο δικηγόροι, όσο και μη δικηγόροι, απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα θα διαρθρωθεί σε τρία διαδοχικά σαββατοκύριακα κατά τις κάτωθι ημερομηνίες:

  • Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, Σάββατο 18 Ιανουαρίου και Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020
  • Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, Σάββατο 25 Ιανουαρίου και Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
  • Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020.

 

Οι συμμετέχοντες που θα περάσουν με επιτυχία την γραπτή και προφορική αξιολόγηση στο τέλος του προγράμματος, θα λάβουν Πιστοποιητικό Επιτυχούς Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης Διαμεσολαβητών από το ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Γ. - «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», προκειμένου να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28, παρ. 2 του Ν. 4640/2019.

Για τη συμμετοχή στο ανωτέρω πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αίτηση ενδιαφέροντος, που θα βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο http://tiny.cc/inkadig , και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ινστιτούτου ([email protected]),  έως τις 13 Ιανουαρίου ώρα 14:00.

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 1.300 Ευρώ, ενώ προβλέπεται και ειδική τιμή για αυτούς που πραγματοποιήσουν πρώιμη εγγραφή (early bird) έως 10.01.2019, η οποία ορίζεται στο ποσό των 1.200 Ευρώ.

Στους εκπαιδευόμενους θα δοθεί το best seller του Christoph Besemer με τίτλο «ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ - ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ», μεταφρασμένο στα ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους κάτωθι τηλεφωνικούς αριθμούς: 23820- 82780, 20299 (σταθερό), 6977570137 (κ. Κλεονίκη Βασιλειάδου), 6937301902 (κ. Στυλιανός Νανούδης) και 6972455128 (κ. Δημήτρης Παπακαρμέζης).

Τόπος διενέργειας προγράμματος:

Eγκαταστάσεις του ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Γ. - «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (Καυκάσου 4,  Γιαννιτσά)

 

Για το ΙΝ.ΚΑ.ΔΙ.Γ. - «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ