7η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Πέμπτη, 29/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – ΕΕΔ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔευχαρίστως σας γνωρίζουν ότι η εκδήλωση τους, που έλαβε χώρα διαδικτυακά την 26ηΟκτωβρίου 2020, στα πλαίσια της οποίας έγινε η έβδομη Διάλεξη του πρώτου Κύκλου των Κύκλων Διαλέξεων για την Διαμεσολάβηση, που διοργανώνουν, στέφθηκε με επιτυχία.

 

Συντονίστρια ήταν η Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, κυρία Κατερίνα Κωτσάκη, η οποία καλωσόρισε την κ. Παναγιώτα ΛουκάκουΔικηγόρο παρ’ ΑρείωΠάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Μέλος της εταιρείας Εμπορικής και Οικογενειακής Διαμεσολάβησης ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ,η οποία έκανε μια πολύ ενδιαδέρουσα Διάλεξη με θεματική:

 

«Η διαμεσολάβηση ως αποτελεσματικό εργαλείο επίλυσης των διαφορών από το γάμο, τη συμβίωση και την οικογένεια. Από την θεωρία στην πράξη»

 

Η κ. Παναγιώτα Λουκάκου, μοιράστηκε μαζί μας την πλούσια εμπειρία της στην Οικογενειακή Διαμεοσολάβηση, παρουσιάζοντας πτυχές αυτής από την καθημερινή πρακτική, τονίζοντας παράλληλα τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο που  μπορεί να διαδραματίσεις στις σχέσεις εντός της οικογένειας.

Την Διάλεξη, που ήταν άρτια δομημένη χάρη στην εκπαίδευση και την εμπειρία της κυρίας Παναγιώτας Λουκάκου, παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή πολλοί εκπαιδευμένοι διαμεσολαβητές.

Η Διάλεξη κράτησε αμείωτη, καθόλη τη διάρκεια της, την προσοχή των ακροατών, έδωσε τροφή για σκέψεις και για πολλές ερωτήσεις οι οποίες, όλες, απαντήθηκαν στη συζήτηση που ακολούθησε.

 

Άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμότατα την κυρία Παναγιώτα Λουκάκου και εκ μέρους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και εκ μέρους του ΟΠΕΜΕΔ, για την τιμή που μας έκανε να μας παρουσιάσει μια τόσο ενδιαφέρουσα Διάλεξη, σε έναν τομέα στον οποίο η Διαμεσολάβηση είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο επίλυσης διαφορών αφού -μεταξύ άλλων- εστιάζει και βοηθά στην διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας.

 

Προτείνουμε σε όσους συναδέλφους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την Διάλεξηνα δουν το σχετικό video, που έχουμε αναρτήσει στην σελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ στο F/B.

 

Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2020

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΟΠΕΜΕΔ

 

Σωματείο συσταθέν με τις υπ’ αριθμ. 7792/09 και 1615/10 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών

Ευφορίωνος 2Α, Αθήνα, 11635, 4ος όροφοςeed.mediation@eledi.greed.mediation@gmail.com

Τηλ.: 210 6232029Κιν.: 6936232029 www.eledi.gr

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ