Δωρεάν E-Learning Ασύγχρονη Εκπαίδευση «Ο Ρόλος του παραστάτη δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση»

Τετάρτη, 16/09/2020

Το ΙΝΚΑΔΑ (NIKIMEDIATION) σε συνεργασία με το Eλληνικό Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΛΚΕΔ-ADR HELLENIC CENTER) προσφέρει  ΔΩΡΕΑΝ e-learning εκπαίδευση, διάρκειας 20 ωρών, με τίτλο

 «Ο ρόλος του δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση»

*Στην ελληνική γλώσσα

*Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν

*Η παρακολούθηση της εκπαίδευσης είναι δωρεάν

Το πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με τον δικό σας ρυθμό. Έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα έως και 90 μέρες από την ημέρα εγγραφής στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα.

Τα οnline courses του ADR Hellenic Viral περιλαμβάνουν μαγνητοσκοπημένες ενότητες. Για να παρακολουθήσετε, εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε (εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό) και επιλέξτε το Course που σας ενδιαφέρει (Enroll). Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο online courses που η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν . Δεν υπάρχει δέσμευση στην έναρξη παρακολούθησης του course. Οι ενότητες των courses είναι αποθηκευμένες στη σελίδα του ADR Hellenic Viral και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όποτε επιθυμείτε. Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε το εκάστοτε online course, είναι συνήθως τρεις (3) μήνες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο course, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς, μέσα σε 3 μήνες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα courses οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, σε οποιοδήποτε υπολογιστή/ταμπλετ/κινητό και σε οποιοδήποτε μέρος έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο ("at your own time,space and pace").

Το πρόγραμμα είναι μόνιμα διαθέσιμο.

Εγγραφές απευθείας στην E-Learning πλατφόρμα  :

www.e-adrhellenic.com

Σεμινάριο: «Lawyer’s role in Mediation process»
 

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε δικηγόρους, νομικούς συμβούλους, διαμεσολαβητές, επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις για το ρόλο του νομικού παραστάτη στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Επαναπροσδιορισμός του δικηγορικού επαγγέλματος και των παρεχομένων υπηρεσιών
Είδη εναλλακτικής επίλυσης διαφορών
Εισαγωγή στη Διαμεσολάβηση
Ο ρόλος του διαμεσολαβητή
Ο ρόλος του δικηγόρου στην διαμεσολάβηση στην πράξη
Προπαρασκευαστικό στάδιο διαμεσολάβησης
Επιλογή Διαμεσολαβητή
Θεωρία των συγκρούσεων
Εισαγωγή στις διαπραγματεύσεις
Περιβάλλον επιρροής
Αναζήτηση λύσεων
Καταληκτική συμφωνία
Ιστορίες Διαμεσολάβησης / Διαπραγμάτευσης
--------------------------------------------------------------

*Μετά την δωρεάν παρακολούθηση του προγράμματος, εφόσον επιθυμείτε έκδοση πιστοποιητικού παρακολούθησης, το πιστοποιητικό χορηγείται ηλεκτρονικά από το ADR Hellenic Center και το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης,(ΙΝΚΑΔΑ/NIKIMEDIATION)  με τίτλο {Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Certification of Attendance in  «lawyer’s role in mediation process» διάρκειας 20 ωρών} , εφόσον περάσετε τις εξετάσεις του προγράμματος  (10 ερωτήσεις multiple choice) και καταβάλετε το κόστος των  190,00 ευρώ.

Leader Trainer: Εύη Αυλογιάρη, Δικηγόρος, MSc ΑΠΘ (Ιατρική Σχολή – Δ.Π.Μ.Σ.)   Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια (ΥΔΔΑΔ, CEDR, CiArb, ΤΟΟLKIT), Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, εξειδικευμένη στην Τραπεζική, Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση (εκπαίδευση: Penn University of Pennsylvania Medical School , Harvard Medical School Center for Bioethics, University of Zurich/University Hospital Zurich), Διαπιστευμένη Δικηγόρος στη Διαμεσολάβηση (IMI Mediation Advocacy Certification), Διευθύντρια Κατάρτισης του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης,  Υπεύθυνη του προγράμματος Διαμεσολάβησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ελ.κ.ε.δ./ ADR Hellenic Center) (http://www.adrhellenic.com).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΕΔ/ADR HELLENIC CENTER

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΕΛΚΕΔ) – ALTERNATIVE DISPUTE RESOLUTION HELLENIC CENTRE (ADR Hellenic Centre) είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης καθώς επίσης και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση. Το ΕΛΚΕΔ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2012 και  συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τομέας Διά Βίου Εκπαίδευσης) και προσφέρει με μεγάλη επιτυχία Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης. Από το 2014 το ΕΛΚΕΔ είναι ο αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝΚΑΔΑ).

Tο ADR Hellenic Center από το έτος 2015 παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του International Mediation Institute (I.M.I) και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες των έμπειρων Διαμεσολαβητών, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στον επίσημο κατάλογο των διεθνών διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι.

Από το έτος 2019 η βασική εκπαίδευση Διαμεσολαβητών που παρέχει το ADR Hellenic Center αναγνωρίστηκε από το ΙΜΙ και όλοι οι εκπαιδευθέντες, αυτόματα λαμβάνουν πτυχίο με την πιστοποίηση και του ΙΜΙ, μπορούν δε άμεσα να εγγραφούν στον κατάλογο των διαμεςολαβητών που υπάρχει  στο website του ΙΜΙ. Η πιστοποίηση αυτή από το Ι.Μ.Ι. είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ