2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ 23 - 25/9/2024 δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη από το ADR HELLENIC TRAINING HUB

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2024 - 10:30

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ 23 - 25/9/2024 δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη από το ADR HELLENIC TRAINING HUB

 

Δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες στην ιστοσελίδα  : https://adrhellenic.com/mediation-festival-2024-september-23-25/

*early bird έως 30/6/2024 -> 350,00€

Ο Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών ADR HELLENIC TRAINING HUB διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης (MEDIATION FESTIVAL 2024) που θα λάβει χώρα δια ζώσης στη Θεσσαλονίκη από τις 23 - 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Φεστιβάλ  Διαμεσολάβησης  είναι μια γιορτή για την ειρηνική επίλυση των διαφορών , μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει επιστημονικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον.
Θέμα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Διαμεσολάβησης, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Mediation Festival 2024 στη Θεσσαλονίκη στις 24/9 και 25/9/2024 είναι: «Διαμεσολάβηση για Επιχειρηματική Επιτυχία».

 

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά μας που το Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης 2024 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και υποστήριξη:  του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών,  του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (IMI), του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελληνο-Βαλτικών χωρών, της Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ), του Προξενείου Εσθονίας Βορείου Ελλάδος και της ELSA Ελλάδος.

Για πρώτη φορά θα έρθουν στην Ελλάδα και μάλιστα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης και στο Συνέδριο ως ομιλητές, τόσοι πολλοί διεθνούς φήμης Διαιτητές – Διαμεσολαβητές – Συγγραφείς, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους στην επίλυση συγκρούσεων όπως: Ken Cloke(USA), Michel Kallipetis (UK), Dr. Elia Gourgouris (USA), Dr. Katherine Johnson Pavlidis (Australia), Roland Wilson (Korea), Jeremy Lack (Switzerland), Ross W. Stoddard (USA), Kimberly Schreiber (USA), Cezary Rogula (Poland), Orit Asnin (Israel), Ethelwald Mendes (India), Claude Amar (France), David Weiss (USA), Jennifer Brandt (USA), Mary Mclain (USA), Jeff Abrams (USA), Zachari Calo (USA & Qatar), Alessandro Bruni (Italy), Adeline Guilhen (France), Chiara Tondini (Italy), Emad Hussein (UAE), Luke Monahan (Ireland), Dimitra Mousioli (UK), Agnieszka Zemke - Górecka (Poland), Sameer Shah (India), Lisa Baker Morgan (France), Joe Tirado (UK&Spain), Dima Alexandrova (Bulgaria), Alix Povey (China), Marie Celante (France), Evi Avlogiari (Greece). 

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιογραφικά των εισηγητών θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας : https://adrhellenic.com/mediation-festival-2024-september-23-25/

Παράλληλα όλες τις ημέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης θα γίνουν καλλιτεχνικά δρώμενα, όπως η παρουσίαση του τραγουδιού "A Chance for Understanding" παραγωγής του ADR HELLENIC TRAINING HUB, με στιχουργούς την Εύη Αυλογιάρη και τον Νίκο Καραγιαννάκη. Tο τραγούδι αυτό προωθεί τη διαμεσολάβηση, εμπνέει ενσυναίσθηση, κατανόηση και ειρηνική επίλυση των διαφορών μέσω των στίχων και της μελωδίας του και το οποίο θα τραγουδήσει η χορωδία «ΑΡΜΟΝΙΑ» με μαέστρο τον Δικηγόρο - Διαμεσολαβητή Νίκο Κυριακού. Θα παρουσιαστούν παραμύθια για τη Διαμεσολάβηση, θα γίνουν θεατρικά και χορευτικά δρώμενα ιστοριών διαμεσολάβησης, παραγωγή βίντεο-ντοκιμαντέρ με συνεντεύξεις, η φωταγώγηση ιστορικού μνημείου της πόλης της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη το βράδυ στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Highlights του Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

  • Πρωί: Προσυνεδριακό Συμπόσιο Διαμεσολάβησης (Μόνο με Πρόσκληση) στο Κτήμα Γεροβασιλείου Επανομής.
  • Απόγευμα: Τελετή έναρξης στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμοί επισήμων, βραβεία διαμεσολάβησης, παρουσίαση του "A Chance for Understanding" από τη Χορωδία "HARMONY" και Meet-and-Greet Cocktail.

 

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

  • Πρωί: Πρώτη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου Διαμεσολάβησης στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.
  • Βράδυ: Προαιρετικό δείπνο για συμμετέχοντες και συζύγους.

 

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

  • Πρωί: Δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου Διαμεσολάβησης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με ξενάγηση στο κτίριο του Δημαρχείου.
  • Απόγευμα: Κρουαζιέρα στο Θερμαϊκό Κόλπο, με αναχώρηση από τον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.
  • Βράδυ: Ο Λευκός Πύργος θα φωταγωγηθεί σε γαλάζιο χρώμα για να τιμήσει το Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης και θα ακολουθήσει «Private Closing Party» με ζωντανή μουσική στο Bar OVAL BISTRONOMY.

 

Αυτό το εντυπωσιακό τριήμερο θα αποτυπωθεί σε ντοκιμαντέρ-ταινία, διασφαλίζοντας ότι οι αναμνήσεις και οι γνώσεις που μοιράζεστε θα διατηρηθούν για τα επόμενα χρόνια.
Το Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης 2024 είναι μια μοναδική ευκαιρία για διαμεσολαβητές, διαιτητές, επιχειρηματίες, επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού, δικηγόρους και δικαστές να συμμετάσχουν και να πάρουν μέρος στα διαδραστικά πάνελs, να ανταλλάξουν απόψεις για best practices, να ακούσουν ομιλίες έγκριτων ομιλητών που θα έρθουν από όλο τον κόσμο και να περάσουν ένα δημιουργικό και ευχάριστο τριήμερο με όλους τους συμμετέχοντες.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και ήδη οι περισσότερες έχουν καλυφθεί από διαμεσολαβητές του εξωτερικού. Σας περιμένουμε όλους στο Φεστιβάλ Διαμεσολάβησης 2024 για  να γιορτάσουμε και να προωθήσουμε το θεσμό της Διαμεσολάβησης 23-25 Σεπτεμβρίου 2024 στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες Πληροφορίες: 

Email: [email protected]

Τηλ. +306977260901 και +302310825463

Ιστοσελίδα: https://adrhellenic.com/mediation-festival-2024-september-23-25/

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ