3ος κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου

Πέμπτη, 08/07/2021

Ο Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει τη δυνατότητα εγγραφής στον 3ο κύκλο ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4640/2019. Η έναρξη του 3ου κύκλου έχει προσδιοριστεί για τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021, εφόσον οι έκτακτες συνθήκες το επιτρέψουν.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί εξαιτίας της πανδημίας συνδυαστικά με εξ αποστάσεως και δια ζώσης διδασκαλία, καθορίζεται αποκλειστικά και μόνον από τον χρόνο υποβολής της αίτησης έως και τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων (21 άτομα ανά κύκλο εκπαίδευσης), εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις του Ν. 4640/2019 εκ μέρους των υποψηφίων. 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-learning.panteion.gr/programmata/basiki-ekpaideysi-diamesolabiton Να σημειωθεί ότι, εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών, η καταβολή των διδάκτρων θα γίνει για τον εν λόγω κύκλο (κατ’ εξαίρεση) μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΒΕΔ και τους εκπαιδευτές / εισηγητές στο www.mediation-panteion.gr ή στο e-mail της Γραμματείας: [email protected] 

 

 

Ο Διευθυντής του Φορέα

Άγγελος Μπώλος

Αν. Καθηγητής, Δικηγόρος

Ο Διευθυντής Κατάρτισης
Σταύρος Τσορμπατζόγλου
Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ