Ασύγχρονη Εκπαίδευση 20 ωρών στην Ενσυναίσθηση και τη Σχολική Διαμεσολάβηση – Μια πρωτότυπη εκπαίδευση της Νηπιαγωγού και Διαμεσολαβήτριας Γεωργίας Ανυφαντή - ADR Hellenic Training Hub

Τρίτη, 26/07/2022

Ασύγχρονη Εκπαίδευση 20 ωρών στην Ενσυναίσθηση και τη Σχολική Διαμεσολάβηση – Μια πρωτότυπη εκπαίδευση της Νηπιαγωγού και Διαμεσολαβήτριας Γεωργίας Ανυφαντή - ADR Hellenic Training Hub

         

    Νομικό πλαίσιο του  Ν.4640/2019 Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις

 

Το ADR Hellenic Training Hub προσφέρει ασύγχρονο e-learning πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης, διάρκειας 20 ωρών στην Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση.

 «Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση»

*Στην ελληνική γλώσσα

*Εγγραφή στην πλατφόρμα https://www.e-adrhellenic.com

*κόστος εκπαίδευσης 320,00 ευρώ

*Η εκπαίδευση είναι μόνιμα διαθέσιμη για παρακολούθηση στην πλατφόρμα

 

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος, χορηγείται ηλεκτρονικά από το ADR Hellenic Training Hub Βεβαίωση Παρακολούθησης διάρκειας 20 ωρών.

 

Το πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με το δικό σας ρυθμό. Έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα έως και 90 μέρες από την ημέρα εγγραφής-πληρωμής στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα. 

 

Οι e-learning εκπαιδεύσεις του ADR Hellenic Training Hub περιλαμβάνουν μαγνητοσκοπημένες ενότητες. Για να παρακολουθήσετε, εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε (εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό) και επιλέξτε την εκπαίδευση που σας ενδιαφέρει (Enroll). Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στην εκπαίδευση που επιλέξατε. Δεν υπάρχει δέσμευση στην έναρξη παρακολούθησης της εκπαίδευσης. Οι ενότητες είναι αποθηκευμένες στην πλατφόρμα του ADR Hellenic Training Hub (https://www.e-adrhellenic.com) και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όποτε επιθυμείτε. Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την εκάστοτε εκπαίδευση, είναι 90 ημέρες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση μπορείτε να  παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκπαιδεύσεις οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, σε οποιοδήποτε υπολογιστή/ταμπλετ/κινητό και σε οποιοδήποτε μέρος έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο ("at your own time,space and pace").

 

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 320,00 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης 20 ωρών από ADR Hellenic Training Hub.

 

Εκπαιδευτές: 

 

  • Γεωργία Ανυφαντή, Νηπιαγωγός 32ου νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης, πρώην νηπιαγωγός στον Όμιλο Βιωματικής Μάθησης της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Διεθνώς Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια του IMI, Εκπαιδεύτρια του ADR Hellenic Training Hub, MSc στην Επιστήμη της Εκπαίδευσης (Universita degli studi di Roma, Tor Vergata), MSc Διδασκαλία της Αγγλική Γλώσσας ως ξένη/διεθνή γλώσσα (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), BSc στις Επιστήμες Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Εξειδίκευση στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" και στην "Παιδοψυχολογία" (Πανεπιστήμιο Αιγαίου)

 

 

  • Εύη Αυλογιάρη, Δικηγόρος, MSc ΑΠΘ (Ιατρική Σχολή – Δ.Π.Μ.Σ.) «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: Δικαιϊκή Ρύθμιση και Βιοηθική Διάσταση»,  υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και υπεύθυνη του ερευνητικού προγράμματος «ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»   Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια (CEDR, ΤΟΟLKIT, ΚΕ.ΔΙ.Π.) και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών εξειδικευμένη στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση (εκπαίδευση: Penn University of Pennsylvania Medical School , Harvard Medical School Center for Bioethics, University of Zurich/University Hospital Zurich), Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ, IMI Mediation Advocacy Certification, Πρόεδρος του ADR Hellenic Training Hub,  Υπεύθυνη του προγράμματος Διαμεσολάβησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πρόεδρος Ελληνικού Κέντρου Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ελ.κ.ε.δ)

 

  • Νίκος Καραγιαννάκης, BSc στην Επιστήμη της Πολιτισμικής Πληροφορικής, εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), MSc General Management (Πανεπιστήμιο του Sheffield - Έρευνα στις τεχνικές Διαμεσολάβησης στον εργασιακό χώρο), MSc Εκπαίδευση Ενηλίκων (Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο), Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του IMI, διευθύνων σύμβουλος της International Data Compliance & Computing, πιστοποιημένος επιθεωρητής ISO27001 για την ασφάλεια δεδομένων, γενικός Διευθυντής στο ADR Hellenic Training Hub.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, διαμεσολαβητές, ψυχολόγους, και γενικότερα σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την διαμεσολάβηση στο σχολείο.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΕΔ (ADR HELLENIC CENTER) & ΤΟ ADR HELLENIC TRAINING HUB

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ADR Hellenic Center) είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης και υπηρεσιών εκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση και γενικότερα στην επίλυση συγκρούσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς.

Από το 2014 το ADR Hellenic Center είναι ο αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝΚΑΔΑ), ενός εκ των πέντε λειτουργούντων στην Ελλάδα Ινστιτούτων Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από το 2022 είναι πάροχος εκπαίδευσης του ADR HELLENIC TRAINING HUB αδειοδοτημένου επίσης Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τομέας Διά Βίου Εκπαίδευσης) και προσφέρει με μεγάλη επιτυχία Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης (τραπεζική και οικογενειακή). Από το έτος 2015 είναι ιδρυτικό μέλος του Βαλκανικού Οργανισμού Επίλυσης Διαφορών (Balkan Association for Dispute Resolution) και παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών στην Ευρώπη και διεθνώς.

Tο ADR Hellenic Center είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που, από το έτος 2015, παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του Διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Ινστιτούτου, International Mediation Institute (I.M.I)και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες Διαμεσολαβητών από όλο τον κόσμο, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στην επίσημη λίστα των Διεθνών Διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι.

Πλέον από το 2019 το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης του ADRHELLENICCENTER είναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο, Ιnternational Mediation Institute (IMI) ως IMI Certified Mediator Training Program (IMI CMTP).

Το ADR Hellenic Center έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά προγράμματα που διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία και αφορούν την οικογενειακή διαμεσολάβηση, την επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, στην διαδοχή στην οικογενειακή επιχείρηση, στην διαμεσολάβηση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, διαπραγματεύσεις για την επίτευξη επαγγελματικής συμφωνίας , Advanced Διαμεσολάβηση, Ιατρική Διαμεσολάβηση, Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, Γλώσσα του σώματος, Επικοινωνιακές δεξιότητες, Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση, Επίλυση συγκρούσεων στον Αθλητισμό, Κτηματολογική Διαμεσολάβηση κλπ

Το ADR Hellenic Center είναι ο μοναδικός φορέας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς που εξειδικεύεται στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και στην εκπαίδευση ιατρών και παρόχων υγείας σε ήπιες δεξιότητες (Soft Skills) και έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά προγράμματα. Από το 2015 έως και σήμερα έχουν διεξαχθεί με πολλή μεγάλη επιτυχία προγράμματα Ιατρικής Διαμεσολάβησης απευθυνόμενα σε διαμεσολαβητές και δικηγόρους, προγράμματα Βιοηθικής Διαμεσολάβησης για επαγγελματίες υγείας και δικηγόρους, καθώς και προγράμματα σε συνεργασία με νοσοκομεία για την εκπαίδευση των ιατρών σε ήπιες δεξιότητες (soft skills) , διαχείριση ιατρικού λάθους και επίλυση συγκρούσεων στην ιατρική κλινική πράξη.

Από το έτος 2019 έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά ασύγχρονα προγράμματα e-learning στην πλατφόρμα https://www.e-adrhellenic.com στην ελληνική και αγγλική γλώσσα όπως, ο ρόλος του Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση, εισαγωγή στη Διαμεσολάβηση, Οικογενειακή Διαμεσολάβηση, Advanced Διαμεσολάβηση, Ιατρική Διαμεσολάβηση, Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, Γλώσσα του σώματος και Διαμεσολάβηση, Eπίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, Διαμεσολάβηση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, Διαπραγματεύσεις για την επίτευξη επαγγελματικής συμφωνίας, Διαχείρηση Ιατρικού λάθους, Ήπιες δεξιότητες ιατρών κλπ.

Είναι δε ο μοναδικός φορέας που σήμερα προσφέρει ONLINE σύγχρονη εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών (ΤRAIN THE TRAINERS) σε πολύ μικρά τμήματα.

Το ADR Hellenic Center είναι πλεόν, από το Μάρτιο του 2021, Διαπιστευμένο Μέλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση - ECICEL (European Center of Independent Certification in E-Learning). Τα e-learning προγράμματα του κέντρου ικανοποιούν τα κριτήρια και πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν καθιερωθεί από το ECICEL σχετικά με την ποιότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας.

Το 2022 ιδρύθηκε το ADRHELLENIC TRAINING HUB, με έδρα τον Πειραιά, το οποίο αδειοδοτήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και είναι πλέον Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών σύμφωνα με το ν.4640/2019.

Το ADR HELLENIC TRAINING HUB συνεργάζεται με το ΕΛΚΕΔ- ADRHELLENIC TRAINING CENTER για όλα τα προγράμματα βασικής εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών και διαθέτει και όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις του ΙΜΙ και του ECICEL.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ