Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Παραστάτη Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση (International Advocacy Mediation Program)

Πέμπτη, 03/03/2016

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον βρετανικό φορέα ADRg Uk συνεχίζοντας τα προγράμματα εξειδίκευσης στη Διαμεσολάβηση σας παρέχουν Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Παραστάτη Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση (International Advocacy Mediation Program), στις 1 - 3 ΑπριλίουΚαθώς η διαμεσολάβηση αναπτύσσεται διεθνώς με ταχύτατους ρυθμούς, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να αναπτυχθεί ο ρόλος των Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση.
Η αποτελεσματικότητα του Νομικού Παραστάτη στη διαδικασία της διαμεσολάβησης μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην επίτευξη μιας συμφωνίας και στην επίτευξη της «σωστής» συμφωνίας για τον πελάτη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση να εκπροσωπείτε αποτελεσματικά τον πελάτη σας σε μια διαμεσολάβηση με περισσότερη αυτοπεποίθηση και εξειδικευμένη γνώση.
Επιπροσθέτως, η ποιότητα των εκπαιδεύσεων που παρέχει το ADR Group μπορεί να σας βοηθήσει να διακριθείτε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της συμβουλευτικής δικηγορίας.

Κόστος Προγράμματος 790,00€

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ