ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ- ΟΠΕΜΕΔ - 2η ΔΙΑΛΕΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τετάρτη, 13/01/2021

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η δεύτερη Διάλεξη του Δεύτερου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλητή τον κ. Giuseppe Leone, ο οποίος είναι  Διαμεσολαβητής  από το έτος 1997,ενώ από το έτος 1999  άρχισε να ασχολείται με τη  ηλεκτρονική (online) Διαμεσολάβηση,που τότε γίνονταν μόνο με την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και αργότερα μέσω SKYPE .Πριν από επτά χρόνια ,ο κ.Giuseppe Leone

πραγματοποίησε την πρώτη ηλεκτρονική (online ) διαμεσολάβηση για το αμερικανικό πρόγραμμα REDRESS .Ήδη δε παρέχει εκπαίδευση σε διαμεσολαβητές μέσω ZOOM  και έχει δημιουργήσει ένα « LinkedIn  Group» με το τίτλο «Online Mediation via ZOOM ». Η Διάλεξη θα έχει την εξής θεματική   :

 

«Online Mediation vs In-person Mediation - Your Questions Answered»

 

και θα λάβει χώρα  τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

  

 

Η Διάλεξη θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με παράλληλη μετάφραση στα Ελληνικά.

 

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/TFq8EBNu4GPkXYVH9

 

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

 

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

 

Η επόμενη Διάλεξη θα λάβει χώρα στις 25  Ιανουαρίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Σχετική Ανακοίνωση θα δημοσιευθεί προσεχώς.

 

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2021

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ  ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ