ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ - ΟΠΕΜΕΔ- ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέμπτη, 13/01/2022

Μαζί με τις  ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ μας για μια ΚΑΛΗ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Νέα Χρονιά, ευχαρίστως σας  ανακοινώνουμε  ότι η πρώτη   Διάλεξη του έτους 2022 και τρίτη του    Τρίτου  Κύκλου Διαλέξεων, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον « ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ -Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», θα γίνει με ομιλητή τον κύριο Jeffry S.Abrams, δικηγόρο , διαιτητή και διαμεσολαβητή με μεγάλη διεθνή εμπειρία .Ο Jeff σπούδασε νομικά στην Νομική Σχολή του  Πανεπιστημίου  του Χιούστον των ΗΠΑ και έλαβε την άδεια ασκήσεως  της δικηγορίας το 1982. Άρχισε να ασχολείται με την Διαμεσολάβηση το 1989 ,ενώ από το 1993  ασχολείται σε σχεδόν αποκλειστική  βάση με αυτήν και έχει διεξάγει περισσότερες από έξι χιλιάδες ( 6000 )    διαμεσολαβήσεις,  με αντικείμενο διαφορές.       ευρύτατης  ποικιλίας. Ο Jeff έχει κάνει πολλές παρουσιάσεις σχετικά με την Διαμεσολάβηση στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και, γενικότερα,  στις πέντε ηπείρους. Ήταν  Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Δικηγόρων – Διαμεσολαβητών και Πρόεδρος του Παραρτήματος της στο Χιούστον. Υπήρξε Πρόεδρος του Τμήματος Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών του Δικηγορικού Συλλόγου του Χιούστον και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κομητειακού  Κέντρου Επίλυσης Διαφορών  HARRIS.  Συμμετείχε  πολύ ενεργά  και έκανε πολυάριθμες παρουσιάσεις σε  πολλά  Συνέδρια του  WORLD FORUM OF MEDIATION CENTERS  της UNION INTERNATIONALE DES AVOCATS ,από τότε που αυτό ιδρύθηκε ,το 2001 στις Βρυξέλλες Βελγίου..Ο Jeff έχει λάβει βραβεία για τις διαμεσολαβητικές υπηρεσίες  και δραστηριότητες του  από την Ένωση Δικηγόρων – Διαμεσολαβητών, το Κομητειακό Κέντρο Επίλυσης Διαφορών HARRIS  και από την Ένωση Δικηγόρων και  Λογιστών  για τις Τέχνες,  με έδρα το Τέξας. Ο Jeff βαθμολογήθηκε με τον ανώτατο βαθμό από την Martindale Hubbell  για τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του και αναφορά γίνεται    σε πολυάριθμες δημοσιεύσεις για την αρτιότητα του στην Διαμεσολάβηση. Διενεργεί τώρα τις  διαμεσολαβήσεις  του σχεδόν αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, από διάφορες τοποθεσίες ανά τον Κόσμο.       

 

  Η θεματική της Διάλεξης είναι :

«Η εξέλιξη της Διαμεσολάβησης στο Τέξας. Γιατί ο  ομιλητής επέλεξε την Διαμεσολάβηση. Πώς να προωθήσετε το γραφείο σας, εσάς και τους συνεργάτες σας ως  παρόχους διαμεσολαβητικών  υπηρεσιών.  Tips  για την επιτυχή διεξαγωγή διαμεσολαβήσεων».

 

Μετά το πέρας της  Διάλεξης, θα δοθεί χρόνος για την υποβολή ερωτήσεων στον ομιλητή.

 

Η Διάλεξη  θα λάβει χώρα τη Δευτέρα  17 Ιανουαρίου 2022 ,  στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Θα μεταδοθεί δε και μέσω live streaming από την σελίδα της ΕΝΩΣΗΣ  στο Facebook .

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://forms.gle/Gx8YwnSBbPxXPjZZ7

 

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM  θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η ημερομηνία της επόμενης Διάλεξης θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

                                                    Αθήνα,  12 Ιανουαρίου     2022

                                                            Κατερίνα Κωτσάκη                         

                                Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ  ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ