Το Ι.Κ.Δ.Θ. διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Προσομοίωση Τραπεζικής Διαμεσολάβησης» στις 7 Δεκεμβρίου 2018

Πέμπτη, 06/12/2018

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης (Ι.Κ.Δ.Θ.) την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 18.00 στο ξενοδοχείο Capsis Hotel (Μοναστηρίου 16), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Προσομοίωση Τραπεζικής Διαμεσολάβησης».
Η εκδήλωση είναι μία κίνηση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης είναι η προσομοίωση υπόθεσης τραπεζικής διαμεσολάβησης που θα πραγματοποιηθεί από μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης – Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και αφηγήτρια την κ. Ζωή Γιαννοπούλου, ΔΝ Δικηγόρο, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια Υ.Δ.Δ.Α.Δ., Η.Π.Α., Η.Β., Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια Ι.Κ.Δ.Θ.
Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει στις 18.15, με τους χαιρετισμούς της Προέδρου Ι.Κ.Δ.Θ. κ.Μαρίας Πρωτοπαπαδάκη, του Προέδρου του Δ.Σ.Θ. κ.Ευστάθιου Κουτσοχήνα, του Α ’Αντιπροέδρου Ε.Β.Ε.Θ. κ.Εμμανουήλ Βλαχογιάννη, της κ.Κυριακής Λιοδάκη μέλους του Δ.Σ. Β.Ε.Θ., του κ.Κωνσταντίνου Ιακώβου Οικονομικού Επόπτη Ε.Ε.Θ. και της κ .Καλλιόπης Μακρίδου καθηγήτριας Νομικής Σχολής Α.Π.Θ., Υπεύθυνης Κατάρτισης Ι.Κ.Δ.Θ. Θα ακολουθήσει σύντομη εισήγηση από την κ.Χαρούλα Απαλαγάκη, καθηγήτριας Νομικής Σχολής Α.Π.Θ, ΓΓ της ΕΕΤ και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η προσομ οίωση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ