Ημερίδα στη Μυτιλήνη με θέμα «Διαμεσολάβηση και Δικαστική Μεσολάβηση»

Παρασκευή, 21/11/2014

Ημερίδα με θέμα «Διαμεσολάβηση και δικαστική μεσολάβηση» που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από το Επιμελητήριο Λέσβου και τον Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Παυλακέλλης» του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος, όχι μόνο χαιρέτισε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας αλλά συμμετείχε ενεργά στη δημόσια συζήτηση που επακολούθησε.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η πρόεδρος Πρωτοδικών, δικαστής, μεσολαβήτρια στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, Αλεξάνδρα - Ελένη Σταυροπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Ευάγγελος Ζωγράφος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Θράσος Καλογρίδης.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν ο ομότιμος καθηγητής Νομικής Α.Π.Θ. και πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, Λάμπρος Κοτσίρης, η δικηγόρος Θεσσαλονίκης, διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών Ζωή Γιαννοπούλου και ο δικηγόρος Αθηνών, διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, διαπιστευμένος εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών Σπύρος Αντωνέλος.

Την ημερίδα συντόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ