Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε.: Μετεκπαίδευση στη Σχολική Διαμεσολάβηση, Ασύγχρονη εξ αποστάσεως παρακολούθηση, 26-29 Ιανουαρίου 2023

Πέμπτη, 05/01/2023

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο site του Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε.

 

Αποστολή δικαιολογητικών έως την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στη διεύθυνση [email protected] 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης στην ΣΧΟΛΙΚΗ διαμεσολάβηση, συνολικής διάρκειας 20 ωρών,  έχει πεδίο εφαρμογής  σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, ακόμα και σε δημοτικά σχολεία και διαχειρίζεται και επιλύει τις συγκρούσεις στο σχολικό περιβάλλον, μεταξύ μαθητών, ή μαθητών – καθηγητών ή καθηγητών – γονέων ή άλλων μελών της σχολικής κοινότητας.

Η Διαμεσολάβηση στο Σχολείο διενεργείται από τους μαθητές-διαμεσολαβητές, που λειτουργούν ως ειρηνοποιοί για τους συμμαθητές τους ή από εκπαιδευμένους καθηγητές ως διαμεσολαβητές, με πολλαπλά οφέλη για τους ίδιους τους μαθητές και την μαθητική κοινότητα. Βοηθάει στην εκδήλωση των συναισθημάτων και στην ανάπτυξη πολιτισμού ειρήνης και αλληλοσεβασμού.    

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς ( δασκάλους ή καθηγητές, υποδιευθυντές/ διευθυντές)  καθώς και ήδη διαπιστευμένους διαμεσολαβητές, που έχουν παρακολουθήσει το ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ διαμεσολαβητή.

Διάρκεια: 20 ώρες

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 350 ευρώ.

Εκπτωτικές κατηγορίες: 15% έκπτωση για πολυτέκνους – τριτέκνους – ΑμεΑ – εκπαιδευτικούς- ανέργους – μονογονεϊκές οικογένειες – κατόχους Ευρωπαϊκής κάρτας νέων και σε περίπτωση πρόωρης εγγραφής (10 ημέρες πριν την έναρξη).

Σε κάθε κύκλο συμμετέχουν έως 50 υποψήφιοι και μπορούν να λάβουν μέρος δικηγόροι και μη.

 

Η ομάδα του Κ.Ε.ΔΙ.Β.Ε.

 

 

www.kedive.gr   |   [email protected]

tel 2331 111 3131  | Help Desk 10.00-17.00 (Monday to Friday)

Kentrikis 5, Veria, Imathia Greece ZipCode: 591 32

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ