Μετεκπαίδευση στην Αθλητική Διαμεσολάβηση - ADR Hellenic Training Hub

Πέμπτη, 19/10/2023

Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης 20 ωρών στην Αθλητική Διαμεσολάβηση

 

Το ADR Hellenic Training Hub προσφέρει on demand online πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης, διάρκειας 20 ωρών, στην Αθλητική Διαμεσολάβηση σύμφωνα με το  άρθρο 22 παρ.4β και 27 παρ.Β του νόμου 4640/2019.

Μετεκπαίδευση στην Αθλητική Διαμεσολάβηση

Διάρκεια: 20 ώρες

Κόστος: 320,00

Είσοδος στην εκπαίδευση στο https://www.e-adrhellenic.com

Το ADR Hellenic Training Hub προσφέρει  πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης, διάρκειας 20 ωρών στην Αθλητική Διαμεσολάβηση. Το Πρόγραμμα παρέχει τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το νόμο Ν. 4640/2019 στα πλαίσια της ανά τριετίας υποχρεωτικής μετεκπαίδευσης των διαμεσολαβητών και έχει συνολική διάρκεια 20 ώρες και διεξάγεται ως εξής:  

 

Εξειδικευμένοι Εισηγητές:

1. Φρόσω  Πατσού: Ph.D, M.Sc, Ψυχολόγος, Αθλητική Ψυχολόγος,
Επιστημονική Συνεργάτιδα Εθνικής Ομάδας Στίβου, πρ. Επιστημονική Συνεργάτιδα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΑΕΚ, πρ. αθλήτρια Εθνικής & Ολυμπιακής Ομάδας Στίβου - OLY

2. Βούλα Κοζομπόλη : πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Silver Olympic medallist, IOC Marketing Commission member, FINA AThletes Committee ,FINA TWPC Committee member, IOC Women and sport trophy for Europe 2015

3. Στέλιος Αγγελούδης : Αντιπρόεδρος Ολυμπιακής Επιτροπής, Δικηγόρος, Ειδικός Γραμματέας Αθλητισμού Μακεδονίας – Θράκης, Σύμβουλος Διοίκησης της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων “ΑΘΗΝΑ 2004”, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

4.Γεώργιος Λιανός:  Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής Αθηνών, ΕγκεκριμένοςΚαθηγητήςUniversité Sorbonne Paris Nord-IdEF,ΝομικόςΣύμβουλος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και πολλών αθλητικών ομοσπονδιών, ομάδων και αθλητών

5. Σέργιος Μαναράκης: Δικηγόρος Αθηνών, Expertise in Sportslaw , Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής (CIArb), Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών (ADR Ηellenic Center), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών. 

6. Δέσποινα Π. Λυπηρίδου: Δικηγόρος, , Expertise in Sportslaw , Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, πρ. Πρόεδρος Αθλητικού Σωματείου Χειροσφαίρισης , μέλος της επιτροπής ενστάσεων της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης, πρ. αθλήτρια.

 

Το κόστος του προγράμματος της αθλητικής διαμεσολάβησης διάρκειας 20 ωρών, ανέρχεται στο ποσό των  320,00 ευρώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε μέσα από την πλατφρόμα https://www.e-adrhellenic.com είτε με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:

 

ADR HELLENIC TRAINING HUB

ΙΒΑΝ:GR8701102110000021100657655

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Swift: ETHNGRAA

Αιτιολογία: Αθλητική Διαμεσολάβηση

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΚΕΔ (ADR HELLENIC CENTER) & ΤΟ ADR HELLENIC TRAINING HUB

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ADR Hellenic Center) είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης και υπηρεσιών εκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση και γενικότερα στην επίλυση συγκρούσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς.

Από το 2014 το ADR Hellenic Center είναι ο αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝΚΑΔΑ), ενός εκ των πέντε λειτουργούντων στην Ελλάδα Ινστιτούτων Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και από το 2022 είναι πάροχος εκπαίδευσης του ADRHELLENICTRAININGHUB αδειοδοτημένου επίσης Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (τομέας Διά Βίου Εκπαίδευσης) και προσφέρει με μεγάλη επιτυχία Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης (τραπεζική και οικογενειακή). Από το έτος 2015 είναι ιδρυτικό μέλος του Βαλκανικού Οργανισμού Επίλυσης Διαφορών (Balkan Association for Dispute Resolution) και παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών στην Ευρώπη και διεθνώς.

Tο ADR Hellenic Center είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που, από το έτος 2015, παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του Διεθνούς φήμης και αναγνώρισης Ινστιτούτου, International Mediation Institute (I.M.I) και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες Διαμεσολαβητών από όλο τον κόσμο, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στην επίσημη λίστα των Διεθνών Διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι.

Πλέον από το 2019 το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης του ADRHELLENICCENTER είναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο, Ιnternational Mediation Institute ( IMI ) ως IMI Certified Mediator Training Program (IMICMTP).

Το ADR Hellenic Center έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά προγράμματα που διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία και αφορούν την οικογενειακή διαμεσολάβηση, την επίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, στην διαδοχή στην οικογενειακή επιχείρηση, στην διαμεσολάβηση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, διαπραγματεύσεις για την επίτευξη επαγγελματικής συμφωνίας , Advanced Διαμεσολάβηση, Ιατρική Διαμεσολάβηση, Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, Γλώσσα του σώματος, Επικοινωνιακές δεξιότητες, Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση, Επίλυση συγκρούσεων στον Αθλητισμό, Κτηματολογική Διαμεσολάβηση κλπ

Το ADR Hellenic Center είναι ο μοναδικός φορέας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς που εξειδικεύεται στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και στην εκπαίδευση ιατρών και παρόχων υγείας σε ήπιες δεξιότητες (Soft Skills) και έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά προγράμματα. Από το 2015 έως και σήμερα έχουν διεξαχθεί με πολλή μεγάλη επιτυχία προγράμματα Ιατρικής Διαμεσολάβησης απευθυνόμενα σε διαμεσολαβητές και δικηγόρους, προγράμματα Βιοηθικής Διαμεσολάβησης για επαγγελματίες υγείας και δικηγόρους, καθώς και προγράμματα σε συνεργασία με νοσοκομεία για την εκπαίδευση των ιατρών σε ήπιες δεξιότητες (soft skills) , διαχείριση ιατρικού λάθους και επίλυση συγκρούσεων στην ιατρική κλινική πράξη.

Από το έτος 2019 έχει δημιουργήσει πρωτοποριακά ασύγχρονα προγράμματα e-learning στην πλατφόρμα e-adrhellenic.com στην ελληνική και αγγλική γλώσσα όπως, ο ρόλος του Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση, εισαγωγή στη Διαμεσολάβηση, Οικογενειακή Διαμεσολάβηση, Advanced Διαμεσολάβηση, Ιατρική Διαμεσολάβηση, Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, Γλώσσα του σώματος και Διαμεσολάβηση, Eπίλυση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, Διαμεσολάβηση στις οικογενειακές επιχειρήσεις, Διαπραγματεύσεις για την επίτευξη επαγγελματικής συμφωνίας, Διαχείρηση Ιατρικού λάθους, Ήπιες δεξιότητες ιατρών κλπ.

Είναι δε ο μοναδικός φορέας που σήμερα προσφέρει ONLINE σύγχρονη εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών (ΤRAINTHETRAINERS) σε πολύ μικρά τμήματα.

Το ADR Hellenic Center είναι πλεόν, από το Μάρτιο του 2021, Διαπιστευμένο Μέλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση - ECICEL (European Center of Independent Certification in E-Learning). Τα e-learning προγράμματα του κέντρου ικανοποιούν τα κριτήρια και πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν καθιερωθεί από το ECICEL σχετικά με την ποιότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας.

Το 2022 ιδρύθηκε το ADR HELLENIC TRAINING HUB, με έδρα τον Πειραιά, το οποίο αδειοδοτήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και είναι πλέον Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών σύμφωνα με το ν.4640/2019.

Το ADRHELLENIC TRAINING HUB συνεργάζεται με το ΕΛΚΕΔ- ADR HELLENIC CENTER για όλα τα προγράμματα βασικής εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών και διαθέτει και όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις του ΙΜΙ και του ECICEL.

 

 

 

 

 

 

      

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ