Νέα Βασική Εκπαίδευση της Διαμεσολάβησης» 28 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2016

Παρασκευή, 04/03/2016

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) ανακοινώνει νέα βασική εκπαίδευση διαμεσολάβησης σε συνεργασία με την εταιρεία «ΤΟΟLKIT COMPANY», στα Ελληνικά (Training of Mediators), διάρκειας 40 ωρών (5 μέρες εκπαίδευσης και 1 μέρα αξιολόγησης), που οδηγεί στη λήψη του τίτλου του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (Accredited Mediator), το οποίο θα διεξαχθεί στις κάτωθι ημέρες:

Από Δευτέρα 28 Μαρτίου έως Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η εκπαίδευση θα γίνεται καθημερινά κατά τις άνω ημερομηνίες από 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.
-Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια (Lead trainer ) Kα Δήμητρα Τριανταφύλλου

Εκπαιδευτές:
1. Η Μαρία Χατζηλεωνίδα είναι Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στο Διεθνές και Συγκριτικό Επιχειρηματικό Δίκαιο.
2. O Χρίστος Τσάλλος είναι Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Chartered Institute of Arbitrators (CIArb London), Πιστοποιημένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΥΔΔΑΔ) και Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών. Είναι πτυχιούχος νομικής του Πανεπιστημίου του Σόλεντ (LL.B., Solent University Southampton, UK) και έχει λάβει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (LL.M., University of Southampton). Επίσης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
3. Η Δανάη Ι. Καρκούλια είναι Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από το Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR London), Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΥΔΔΑΔ) και έχει λάβει Πιστοποίηση Διαπιστευμένου Εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών από την TOOLKIT COMPANY…

Σημ: Μέγιστος αριθμός εκπαιδευομένων, 18 (δέκα οκτώ) άτομα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Το ποσό των διδάκτρων 1700,00ευρώ καταβάλλεται είτε σε λογαριασμό του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E. είτε με πιστωτική κάρτα μέσω του live pay της παραπάνω τράπεζας, με δυνατότητα 6 άτοκων δόσεων.

AΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0050.38.0200751561
BAN: GR7002600500000380200751561

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ