Νέος κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών
του Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου

Δευτέρα, 08/11/2021

Ο Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοινώνει τη δυνατότητα εγγραφής στον 4ο κύκλο ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Έναρξη  14/01/2020 – Λήξη 06/02/2022), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4640/2019.

Η εγγραφή στο πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί εξαιτίας της πανδημίας συνδυαστικά με εξ αποστάσεως και δια ζώσης διδασκαλία, καθορίζεται αποκλειστικά και μόνον από τον χρόνο υποβολής της αίτησης έως και τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων (21 άτομα ανά κύκλο εκπαίδευσης), εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις του Ν. 4640/2019 εκ μέρους των υποψηφίων.

Εκπαιδευτές & εισηγητές του 4ου κύκλου της ΒΕΔ είναι οι: Τσορμπατζόγλου Σταύρος, Τζαννίνη Ευγενία, Παντελίδου Βασιλική, Χριστονάκη Πελαγία, Σπανός Λουκάς, Κορδούτης Παναγιώτης, Μπώλος Άγγελος, Αχλαδιανάκη Ελευθερία, Δέδε Σοφία, Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης, Κουμπλή Βασιλική, Μελίδης Δημήτριος.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα της ΒΕΔ και τους εκπαιδευτές / εισηγητές στο www.mediation-panteion.gr ή στο e-mail της Γραμματείας: [email protected] Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής: https://e-learning.panteion.gr/programmata/basiki-ekpaideysi-diamesolabiton

 

Ο Διευθυντής του Φορέα

Άγγελος Μπώλος

Αν. Καθηγητής, Δικηγόρος

Ο Διευθυντής Κατάρτισης
Σταύρος Τσορμπατζόγλου
Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ