ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 12/02/2024

 Αγαπητοί συνάδελφοι,φίλες  και φίλοι ,

 

Ευχαρίστως σας γνωστοποιώ ότι ο διεθνούς εμβέλειας διαμεσολαβητής MEDIATOR VIKRAM έχει δημιουργήσει τον Παγκόσμιο Όμιλο  Διαμεσολάβησης, που αποτελείται από Ομίλους Κρατών από όλο τον Κόσμο .Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και μπορείτε να την δείτε στον ιστότοπο : https://lnkd.in/g8bC4W9UΟ

 

 

Οι Όμιλοι Διαμεσολάβησης δραστηριοποιούνται   σε σχολεία ,κολλέγια, οργανώσεις και κοινότητες σε όλο τον Κόσμο .Στόχο έχουν να βοηθούν τους ενδιαφερόμενους στην επίλυση των διαφορών τους με φιλικό και συνεργατικό τρόπο και να προσπαθούν να εξυγιάνουν και να ισχυροποιούν τις σχέσεις των ενδιαφερομένων .

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Παγκόσμιο Όμιλο Διαμεσολάβησης είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο:  https://MediatorVikram.com.

 

Ελληνικός Όμιλος Διαμεσολάβησης ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου 2024 .Μετέχουν σε αυτόν πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες διαμεσολαβητές και διαμεσολαβήτριες .

Η πρώτη συνάθροιση θα γίνει διαδυκτιακά στις 14 Φεβρουαρίου 2024 ,στις 4 μμ ώρα Ελλάδος .

 

Όσες / όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε στην πιο πάνω διαδυκτιακή συνάθροιση,  της Τετάρτης  14 Φεβρουαρίου 2024 ,μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον  σύνδεσμο για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/87682322152 

 

Ελπίζω η ανταπόκριση σας να είναι μεγάλη .

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς 

 

Κατερίνα Κωτσάκη 

Πρόεδρος 

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ