“International Mediation Fes Master Class” Η μοναδική διεθνής μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση με εννέα διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητές.

Τρίτη, 30/01/2024

“International Mediation Fes Master Class”

Η μοναδική διεθνής μετεκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση με εννέα διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητές.

 

Ο φορέας κατάρτισης διαμεσολαβητών ADR Hellenic Training Hub προσφέρει  πρόγραμμα μετεκπαίδευσης διάρκειας 20 ωρών, με τη συμμετοχή εννέα (9) διεθνούς φήμης διαμεσολαβητών από Ευρώπη, Αμερική και Ασία.

  • Πληρεί τις προϋποθέσεις της υποχρεωτικής ανά τριετία πρόσθετης εκπαίδευσης, η οποία παρέχεται από αδειοδοτημένους φορείς (άρθρο 27 παρ.Β Ν4640/2019)
  • Στην αγγλική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους
  • Κόστος εκπαίδευσης: προσφορά 190,00 ευρώ για εγγραφές έως Φεβρουάριο 2024 (μετά τις 29/2 το κόστος επανέρχεται στα 320,00 ευρώ)
  • Η εκπαίδευση είναι μόνιμα διαθέσιμη για παρακολούθηση στην e-learning πλατφόρμα www.e-adrhellenic.com
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης (με πιστοποίηση ECICEL - European Centre of Independent Certification in E-Learning)

 

Mε την κατάθεση των διδάκτρων και τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής έχετε άμεσα πρόσβαση στο e-learning πρόγραμμα της εκπαίδευσης «International Mediation Fes Master Class”.

 

Η εκπαίδευση είναι μόνιμα διαθέσιμη για παρακολούθηση στην πλατφόρμα www.e-adrhellenic.com με διάρκεια παρακολούθησης 90 ημερών. Το e-learning πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με τον δικό σας ρυθμό.

 

Σε ποιους απευθύνεται:

 

Το σεμινάριο απευθύνεται:

 

Σε διαμεσολαβητές που θέλουν να μετεκπαιδευτούν στην απαραίτητη κάθε τριετία υποχρεωτική πρόσθετη εκπαίδευση η οποία παρέχεται από αδειοδοτημένους φορείς (άρθρο 27 παρ.Β Ν4640/2019) και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές σε σχέση  με διάφορα είδη διαμεσολάβησης (entertainment mediation, family mediation, peer mediation, online mediation κ.α) από τους πλέον εξειδικευμένους διεθνείς διαμεσολαβητές.

 

Περιεχόμενο προγράμματος:

Making Sense of Loss – The RE-Constructionist Model of Mediation”

“The Future of Mediation and Code of Ethics”

“Mediating Conflicts: A Conflict Analysis and Resolution Perspective”

”ODR: Does Online Mediation Stink?”

“Entertainment Mediation: it’s just like all other mediation, but it’s not!”

“The importance of the caucus model of mediation for effective risk analysis”

“Legal Practice and Mediation in Terms of Outsourcing”

“Mediation Story Telling”

“Σχολική Διαμεσολάβηση-Η Περίπτωση του Βελγίου”

“Το ταξίδι της Ευτυχίας με συνοδοιπόρο τη σχολική διαμεσολάβηση”

“Ο Ρόλος του Δικηγόρου του Αύριο-Ήπιες Δεξιότητες”

  • Πλούσιο Υλικό
  • Διεθνές Πιστοποιητικό Παρακολούθησης “International Mediation Fes Master Class”

 

Όποιος/-α επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρούσα εκπαίδευση πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά στο email: [email protected] με θέμα: “Mediation Fes Master” τα κάτωθι:

α) την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη και

β) το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων των 190,00 ευρώ στον Τραπεζικό Λογαριασμό με δικαιούχο:

 

ΕΛΚΕΔ - Ελληνικό κέντρο εναλλακτικής επίλυσης διαφορών

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός λογαριασμού: 213/001044-82

IBAN: GR2701102130000021300104482

Αιτιολογία:"MED MASTER, ONOM/MO"
Κόστος: 190€

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ADR HELLENIC

Το ADR HELLENIC είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαμεσολάβησης, υπηρεσιών εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση και γενικότερα στην επίλυση συγκρούσεων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς. Από τον Απρίλιο του 2022 είναι πλέον Φορέας Κατάρτισης Διαμεσολαβητών αδειοδοτημένος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  με έδρα τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη.

Από το 2014 το ADR Hellenic είναι αποκλειστικός πάροχος εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης (ΙΝΚΑΔΑ), ενώ από το 2015 είναι ιδρυτικό μέλος του Βαλκανικού Οργανισμού Επίλυσης Διαφορών και παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών στην Ευρώπη και διεθνώς. Συνεργάζεται επίσης με το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και προσφέρει Προγράμματα Εξειδίκευσης στον τομέα της Διαμεσολάβησης.

Έχουν εκπαιδευτεί από τον  Φορέα μας τόσο στη βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών όσο και σε προγράμματα μετεκπαίδευσης πάνω από 3.000 διαμεσολαβητές σε Ελλάδα, Κύπρο και διεθνώς από το 2014 έως σήμερα.

Tο ADR Hellenic είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που παρέχει όλα τα Qualifying Assessment Programs του International Mediation Institute (I.M.I) και πιστοποιεί τις επαγγελματικές ικανότητες διαμεσολαβητών από όλο τον κόσμο, ώστε αυτοί να συμπεριληφθούν στην επίσημη λίστα των Διεθνών Διαμεσολαβητών του Ι.Μ.Ι. Πλέον από το 2019 το πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης-Κατάρτισης του ADR HELLENIC είναι πιστοποιημένο από το διεθνούς φήμης Ινστιτούτο, Ιnternational Mediation Institute ( IMI ) ως IMI Certified Mediator Training Program (IMI CMTP).

Ανάμεσα στα πρωτοποριακά προγράμματα που έχουμε δημιουργήσει ανήκουν η Επίλυση Συγκρούσεων στον Χώρο Εργασίας, η Διαδοχή στην Οικογενειακή Επιχείρηση, η Διαμεσολάβηση στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις, οι Διαπραγματεύσεις για την Επίτευξη Επαγγελματικής Συμφωνίας, η Προχωρημένη Διαμεσολάβηση, η Ενσυναίσθηση και Σχολική Διαμεσολάβηση, η Νευροεπιστήμη και Διαμεσολάβηση, η Γλώσσα του Σώματος, οι Επικοινωνιακές Δεξιότητες, η Ενδοεταιρική Διαμεσολάβηση, η Επίλυση συγκρούσεων στον Αθλητισμό, η Οικογενειακή, Τραπεζική και Κτηματολογική Διαμεσολάβηση και  Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Διαμεσολαβητών (Τrain the Trainers).

Εξειδικευόμαστε επίσης στην Ιατρική και Βιοηθική Διαμεσολάβηση και στην εκπαίδευση ιατρών σε ήπιες δεξιότητες. Σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, συμμετείχαμε το 2018 σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την αύξηση της ενσυναίσθησης των φοιτητών ιατρικής και πλέον συνεργαζόμαστε με ιατρικές σχολές του εξωτερικού για την υλοποίηση της Εκπαίδευσης στην Ενσυναίσθηση και στις Επικοινωνιακές Δεξιότητες στην Κλινική Πράξη.

Από το 2019 το ADR HELLENIC έχει δημιουργήσει ασύγχρονα προγράμματα e-learning στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (e-adrhellenic.com) πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανεξάρτητης Πιστοποίησης στην Ηλεκτρονική Μάθηση (ECICEL).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ